donderdag 1 mei 2008

30 april 2008: De vlucht

We zijn er! Het was een lange vlucht maar de kids hebben zich heel goed gedragen!
Opa Gejus en tante Liza en Greg waren van het afscheidscomite.
Op schiphol zagen we dat onze vlucht een delay had van 2 uur. Dat betekende dat we onze stop over in Houston zouden missen. We checkten de balie van Continental Airlines. Gelukkig hadden ze ons overgeboekt op een klm toestel naar Toronto en vandaar uit naar Orlando met Air Canada. Dat betekende dat we vrijwel dezelfde tijd aankwamen als in de originele planning.
Ach zijn we ook eens in Canada geweest. Al was het maar voor een stop over van zo'n 5 uur.
Tim, Tess en Jasmijn hebben zich aan boord prima vermaakt. Tim met de entertainmentplayer (in iedere hoofdsteun zit die....je kunt video's kijken.....I am a Legend en de Kiterunner, maar ook een heleboel klassiekers en andere films (wel 50 verschillende volgens mij).
Daarnaast kon je er spelletjes op doen, info lezen, documentaires op kijken en tv kijken: Greys atanomy, sex in the city, extreme home make-over....etc etc.
De meiden hebben zich ook vermaakt met alles wat ik mee genomen had : vouwblaadjes, tekenspullen, tijdschriften, kralen etc.


We kregen kip met rijst en een salade en een aardbeien bavarois als toetje. Met een versgebakken broodje; allemaal heerlijk te eten! Later op de dag nog een Pecan Pie.

Wij danken voornamelijk Robin onze favoriete Steward voor zijn gezellig onderhoudjes met Jasmijn en Tess! Echt een schat (beetje Paul de Leeuw tiep).

Op Toronto moesten we door US Customs zodat we in Orlando niet weer door Immigration hoefden. Jasmijn klom op het vrijheidsbeeld in de hal en dat leek me geen goed idee...daarna besloot ze dat ik een stomme mama was en weigerde nog op de foto te gaan ...papa is wel lief" . Vandaar dus alleen T &T op de foto! We hebben heerlijk wat gegeten bij een pizza tent. Tim proefde voor het eerst de ijsklontjes (die smaken naar bleekwater) en besloot de rest van de vakantie geen ijs meer te nemen in zijn drinken! (Die kop!)

Tim en Tess hadden van de klm nog een leuk "klm-blauw" setje gekregen waar ze zich best mee vermaakten:
Tim knoopte zijn portemonnee aan een touwtje en had een aantal Canadezen lekker tuk toen ze voorover bukten om hun buit op te rapen! Maar toen kwam de security en het mocht niet meer. Gut ....wat jammer...ook Rick en ik hadden er lol om! Jasmijn ging met plakkertjes aan de slag, en Rick en ik storten gedeeltelijk uit het leven. Hoe kan het toch dat die kinderen hier nog zo fit rondlopen terwijl het toch 00.20 is? Vanaf 7 uur waren ze al op. Tja dat merkten we in het vliegtuig richting Orlando. Ze vielen alledrie als een blok in slaap. Na twee en een half uur waren we er.
Auto halen (hoe is het mogelijk: de auto die we besteld hadden was er ook en er werd ons geen upgrade aangesmeerd). En richting parking om hem op te halen. Rick koos een leuke uit, uit een rijtje van 10. Tim had meer oog voor de Executive klasse. Doorsparen Tim: flink doorsparen, dan kunnen jij en Negrita die wel huren over 10 jaar!

Onze villa staat in Davenport en dat was zo'n half uurtje rijden. Prachtig is ie , prachtig: alles nog mooier dan we hadden verwacht.

We nemen allemaal een duik in het zwembad en daarna duiken we ons bed in!
Morgen ontbijten, boodschappen doen en shoppen!!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hi guys, goed dat alles goed is gegaan, nu in het nieuwe ritme komen en dan kunnen jullie verder gaan genieten.. ik heb negrita al gemeld dat jullie veilig geland waren, wist niet dat sms en in de vs gewoon kon, vraag me af trouwens of dat veel kost..
ik zal mamma en pappa op de hoogte houden van de blogs..
grappige verhaaltjes, florida zal weten dat jullie er zijn hahahaha
ik kan de site trouwens niet terugvinden op je hyves peet, maar misschien niet goed gekeken, hij stond in ieder geval ook al bij mijn favorieten..
nou tjuus, tanny gaat zo werken, ik hou jullie in de gaten ;)
liefs xxx tanja

Anoniem zei

Was dat een typ fout van die zelf-scorende nike schoenen?! Laat dat maar over aan iemand die er verstand van heeft. (geen doelpunt uit een verdwaalde voorzet, haha) 2x zondag tegen KGB, maar dat had je waarschijnlijk al gehoord. De return is veilig gesteld.
Veel plezier nog en we volgen jullie blog! gr. Marcus