dinsdag 13 mei 2008

Captiva en Sanibel Island

Leave only footprints and take only memories........

We sure did!!!


Captiva en Sanibel island horen bij de mooiste eilandjes van de kust van Florida. Ze staan bekend om hun laagbouw (de huizen die er staan en hotels mogen niet boven de boomtoppen uit komen) en om de prachtige schelpen die je er kunt vinden.
We hebben eerst een bezoek gebracht aan het prachtige Ding Darling Wildlife Refuge park. Een natuur- reservaat waar je prachtige vogels kunt spotten. Daarnaast zie je de echte Florida moerassen met mangroves en waterplassen. Super om dit te kunnen zien. Ook staan er uitkijk torens en bruggetjes waar je over het water kunt lopen om de vissen te zien of de grote krabben. We zagen ook veel vliegende vissen boven het water uit komen. Verder nog een wasbeertje. Er was een groot gedeelte afgezet waar alligators zitten. Deze waren in het verleden agressief dus mag je er niet meer bij helaas.













Tussen de middag gingen we wat eten bij MC Otters. Daar speelde een gitarist de mooiste liedjes en Jasmijn kon er lekker op tafel tekenen! Daarna zijn we naar het strand geweest. Schelpen zoeken en zwemmen in de hoge golfen.






En onderweg kwamen we deze mooie truck tegen. Speciaal voor Steef!

Geen opmerkingen: