vrijdag 9 mei 2008

Disney studio's en Rotonda

Vanmorgen eerst alles ingepakt want we moesten om 10 uur uit de villa zijn. Toen op naar de studio's.

Toen we het park in kwamen was er net een grote show van High school musical 2 aan de gang.

Tess, Jasmijn en ik gingen kijken en Rick en Tim gingen alvast een fastpass halen voor Tower of Terror.

Daarna hebben we eerst de show van Ariel de zeemeermin gekeken en toen op weg naar Mickey's clubhouse. Allemaal voor Jasmijn. Tja Tim ....ff doorbijten daar bij Disney's Playhouse en plaats nemen tussen de peuters op de grond! Straks kom jij weer aan de beurt!

Daarna natuurlijk naar de Tower! Die was geweldig ! Ook Tess durfde er in! Rick at met Jasmijn relaxed een ijsje.
Daarna kreeg Tim, Rick zo gek om de Rockin Roller coaster te doen. Ik had er geen kracht meer voor en was eerlijk gezegd een beetje bang dat mijn ontbijt naar boven zou komen. Die vrije val in Tower of Terror was ook niet echt top voor mijn maag.

We hebben de Backlot tour gedaan en een kijkje genomen achter de schermen! Na Muppet 3d waren we opeens onze buggy kwijt. " Lucky us" reden er ongeveer 3000 rode Disney-buggy's! Enfin...er zaten geen waardevolle spullen in maar wel jammer van de buggy van 39 dollar. Toen we het meldden bij de attractie kregen we meteen een Disney verhuur-buggy. Die reed heerlijk!

De block buster parade was leuk maar weinig characters (eigenlijk heb ik alleen de figuren uit Monsters en Co gezien en uit Toy story. Wel veel opzwepende muziek en ze deden alles om de kinderen er bij te betrekken. Jasmijn en Tess stonden volop mee te dansen.

Captain Tim Sparrow:

Om een uur of 8 zijn we naar de auto gegaan. We hadden besloten om Fantasmic over te slaan omdat dat veel te eng zou zijn voor Jasmijn. Om een uur of half 11 arriveerden we in onze tweede villa deze vakantie. Wat een warm welkom. Er lagen badlakens klaar bij het zwembad en de villa is een plaatje!! Echt super!!! Morgen maar even bij daglicht alles bekijken. Wat zullen we hier heerlijk uit kunnen rusten!

Dag lieve familie, buren, hyvers, aw'ers en FF.lezers!

Geen opmerkingen: