donderdag 8 mei 2008

Magic Kingdom

Vandaag stond the Magic Kingdom op het programma. We waren al vroeg uit de veren om op tijd in het park te zijn. We hadden het Tourguide Mike schema bij de hand dus we wisten precies waar het druk zou zijn en welke attracties we het eerst moesten doen. Omdat veel attracties vergelijkbaar zijn met Disney Parijs besloten we om vooral de nieuwe te doen. Dus geen Dombo of Peter pan maar wel Winnie de Pooh en Stitch. Toen we uit Pooh kwamen werden we aangenaam verrast. Bij de uitgang stonden twee castmembers die ons feliciteerden! In het kader van " year of a million dreams....the dream continues" kregen we een pasje met koord waarmee we toegang hadden om na sluitingstijd een special night event mee te maken. Dat betekende een uur lange dansparty met allerlei Disney charcters en een dj die op zijn Amerikaans het hele zooitje aan het dansen kreeg. Het park was een uur langer open voor de winnars van deze pasjes en je kon dus alle attracties doen zonder wachttijd! Wowie!!! Blij waren wij!
Eerst namen we nog een kijkje bij Ariel . Tim, Tess en Rick gingen in Splash mountain. We deden It's a small world en de 3-d film van Mickey en zijn vrienden. Buzz lightyear twee keer: Jasmijn wou nog een keer.....natuurlijk brachten we ook een bezoekje aan Toon town waar we het huis van Minnie en Mickey mouse zagen!

Om drie uur de parade, eten bij Pinokkio en het spookhuis met Tim en Tess.
Oh ja en niet te vergeten natuurlijk Space M. Die viel tegen, in Parijs is ie spectaculairder!
Na het vuurwerk liepen we naar Tommorowland waar je op vertoon van je pasje een button kreeg die je overal toegang gaf.
Het was super maar ook erg laat!! Pas tegen het eind viel Jasmijn in slaap. We waren helemaal vergeten hoe moe we waren. Zo'n feestje is de castmembers van Disney wel toevertrouwd. Iedereen feliciteerde ons ( en natuurlijk alle andere winnaars) en bij de uitgang na het private event stonden Mickey en Minnie je uit te zwaaien. Nog nooit zoiets meegemaakt. Tess kon dansen met Knabbel en Babbel en deed de polonaise met Goofy en Pluto! Tim ging uit z'n dak met Goofy. En zelfs Rick ging op de dansvloer helemaal los!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

WOW ! Geweldig zeg, supergaaf dat je zoiets mee kon maken ! Lijkt me ook heel bijzonder. Wij kregen in januari ook een pas, waarmee we elke attractie 1 keer als fastpass toegang konden krijgen. We voelden ons helemaal bijzonder ;-) ! Maar dit is ook erg gaaf !

Anoniem zei

Dat was boffen! Na een super dag ook nog 's een super avond! Oh wat zal Jasmijn moe zijn inmiddels ;-)

Anoniem zei

:)
x tanny

Unknown zei

wat gaaf dat jullie zo'n pasje hebben gekregen! heel gaaf zeg!
Wat een leuke dagen hebben jullie al gehad!