woensdag 14 mei 2008

Englewood

Vandaag hadden we besloten om er een lekker rustig villa-dagje van te maken. Heerlijk zwemmen, zonnen en vogels kijken. Vanmorgen vroeg zag ik weer een geweldig apart exemplaar. Wie weet wat voor vogel het is mag het zeggen.

Wat zal ik dat missen straks thuis...de heerlijke rust en het prachtige uitzicht hier.


In de namiddag zijn we richting strand gegaan. Voor de brug naar Englewood gestopt. Hier spelen vaak dolfijnen hadden we gehoord en gelezen.
De vissers vertelden dat we net 10 minuten te laat waren. Er waren meerdere dolfijnen op 10 meter afstand gespot....maar nu niks meer te zien helaas. Wel een visser die beet had en twee gevleugelde vrienden die op afstand van 1 meter hun bestelling deden. Daarna reden we door de mac- drive en we aten onze big macs bij de ondergaande zon aan een van de picknik tafels langs het kleine strandje van Englewood.
Langs het strand door de duintjes hebben ze een soort boardwalk gemaakt met steigerhout.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi allemaal,
vanaf zaterdag volgen we jullie weblog en we hebben alles gelezen en bekeken. Wat een leuke vakantie en wat hebben jullie veel gezien en gedaan.

Geniet lekker en nog veel plezier.

Liza

Anoniem zei

hallo , Mooie foto's en leuk verslag!, Geniet ervan wij zitten al weer in de dagelijkse sleur haha, gelukkig veel foto's en film om terug te kijken!!
Wat zouden we graag nog even shoppen en daar genieten van de leuke pretparken!!!en natuur,
Groetjes Helene (zus van Marja Kayla)